דק למסעדה שנבחר להיות דק מבמבוק למסעדת אושי אושי  בסניף החדש בקניון חולון

לאחר שפנה אלינו בעליי המסעדה שהם רוצים שטח אירוח לסניף החדש שלהם בקניון חולון הגענו לפגישה.

 תחילה עברנו על הסקיצה של האדריכל ותיכננו  יחד עם הנהלת הקניון והלקוחות את הדק בצוררה קפדנית ביותר.

לאחר המדידות והתכנון המקדים בחרנו בסוג הדק העליון וההתלבטות הייתה בין דק מעץ לדקים סינטטים  או דקים פולימריים איכותיים שאינם דורשים טיפול ותחזוקה כלל וההתמחות שלנו טייק דק כמובן.

כמובן שבמקום כמו מסעדה מומלץ על דק סינטטי אבל התחשבנו גם בפן העיצובי של המקום וגם במסגרת התקציב שהיה ללקוחות.

לבסוף הוחלט על דק במבוק כ דק למסעדה והוא השילוב טוב למי שמעוניין בדק שהטיפול והתחזוקה שלנו נמוך ביותר כלומר שימון של פעם בשנה ללא ליטוש כמו דקים טבעיים לגמרי ומראה של עץ טבעי אשר דוהה עם הזמן ומגיע לגוון אפרפר.

דק למסעדה

 

התקנת דק למסעדה

והתחלנו בכיף שלנו בבניית הדק ראשית חומרי הגלם שלנו היו :

  • דק במבוק + אביזרים להתקנה סמויה בגוון כהה.
  • תשתית 5\7 מוקצע מחוטא על מנת שיחזיק זמן רב מעמיד
  • ברגים וזפת על מנת שהרגליים לא יגעו ישירות באדמה ושאר אלמנטים הדרושים לבניית הדק

לאחר שכל חומרי הגלם היו בשטח בנינו את המסגרת וחיברנו את קורות הבסיס במרווחים של 40 ס”מ בין המסגרת .

לאחר מכן פילסנו את השטח באמצעות רגליים העשויות מחתיכות המסגרת של הדק.

לאחר מכן התחלנו את ההתקנה של דק הבמבוק באמצעות ההתקנה הנסתרת והחיבורים של הזכר נקבה המגיעים ביחד עם הדק ועל המסגרת שיצרנו קודם לכן.

ולבסוף יצרנו סגירות מהצד כלומר חצאית בשפה המקצועית  ורמפה נגישות לנכים על מנת שהמשטח יהיה נגיש לכל העוברים ושבים וכמובן שלא תיהיה סטטית אלא ניתנת להזזה במידת הצורך והחלוקה הנכונה של הלקוחות.

התוצאות המדהימות היו מרשימות ושידרגו את המסעדה החדשה  והכינו את הרחבה לאירוח האנשים בצורה חזקה ובעיקר יפה לעין.

דקים למסעדה

אם גם אתם רוצים דק למסעדה או דקים למסעדה פנו אלינו עוד היום take-deck

השאירו פרטים ונחזור בהקדם

Call Now Button
נגישות