דק לחצר אנגלית | דק לפטיו
דק לחצר אנגלית זה חד משמעית רק טייק דק

לאחר פניות רבות לדקים לחצרות ודקים לפטיו החלטנו, לתת הסבר קטן מה המומחיות שלנו בתחום ומה ההמלצות שלנו לבחירה המושלמת שלכם. ראשית יש לציין כי חברתנו היא מומחיות בדקים כאלה בין אם זה . דקים מעץ או תחליפי העץ כמו הסינטטים.
אז נתחיל מדקים לחצר אנגלית, בבתים פרטיים רבים. ניתן למצוא חצרות אנגליים בעיקר. אם יש יחידת דיור מתחת לאדמנ , או מרתף מתחת לבית.
במקומות כאלה חשוב לשמור על איוורור על מנת שהמקום לא יהיה חנוק .ותהיהי סירקולציה של אוויר. כבר שבלב התכנון אדריכלים ומעצבי פנים רבים מודעים לכך. ומאפשרים סבחה או יציאה . של אוויר לחצר הבית.
אותה סווחה הרבה פעמים מקורה מברזל או, מדק כזה שיהיה עם רווחים המאפשרים אוויר למרתף או למבנה שמלטה. במקרים כאלה בהם אנחנו נקראים לעשות דק חשוב שהוא או יהיה פריק . באמצעות מסגרת חזקה או. שיהיה יציב עם קונסטרוקציה מתאימה לכך.
תהליך העבודה – דק לחצר אנגלית
במידה והלקוחות מעוניינים לעשות . משטח דק ישנם כמה אופציות דק טבעי מעץ כמו דק אורן. דק איפאה דק במבוק או דק טיק. שאלה הדקים הפופילארים במשפחת הדקים מעץ בישראל. או לחליפין דק סינטטי איכותי כזה שיהיה עמיד בפניי תנאי מזג האוויר הישראלי.
השאלה הראשונה שאנחנו בדר"כ שואלים את הלקוחות . היא האם אתם רואים את עצמכם מטפלים בדק או לא ? ולרוב התשובה החד משמעית היא שהרבה מן הלקוחות רוצים דק עמיד וללא צורך בטיפול. ותחזוקה אולי רק במים וסבון מידי פעם.
ולכן אנחנו ממליצים על דק סינטטי או דק פולימרי. המשלב בתוכו סיבי עץ ופולימרים נוספים . ומגיע עם אי צורך בטיפול ותחזוקה כלל.
אך ישנם לקוחות שמעידיפים את המראה הטבעי והמגע של העץ ולכן זוהי גם אופציה אפשרית לאלו שרוצים . עץ טבעי , אננו בכל זאת ממליצים במידה והעץ הטבעי עדיף שיהיה עמיד במיוחד כמו דק טיק או איפאה.
תשתית הדק לחצר אנגלית
לאחר מספר שנים של נסיון בתחום . אנחנו לא לוקחים סיכונים מיותרים או מקומות שהדק לא יהיה חזק מספיק . ולכן במקרים כמו חצר אנגלית אנחנו או עושים מברזל חזק עם פרופיל מתאים. או עץ מסיבי. ובכל אופן מתייעצים עם מהנדס או קונסטרוקטור. ומקבלים אישור לכך.
חשוב להיות בטוחים שהדק שלנו יהיה חזק ויציב וחס ושלום לא יהיה מקרה של נפילה למטה. שברוב המקרים הגובה הוא די גבוה.
דק לפטיו ודק לחצר אנגלית
לדקים מסוג זה גם כן ניתו לבחור בין עץ טבעי לדק סינטטי. אך בשונה ממרפסת אנגלית דק לפאטיו הינו במורכות פשוטה ופחות מסובכת .
בראית ניתן לומר כי הדקים האלה בדר"כ אינם גדולים אך ישולים לשדרג את חלל הבית. הדק הממוקם באמצע הבית או סלון . עם חצר קטנה יכול להיות נעים לעין וליצור אווריה חמימה במיוחד בתוך הבית.
יש לדעת כי הדק כמעט תמיד יהיה מותקן על גבי בסיס כזאת שאותה נפלס או ניישר בהתאם לגובה האללומניום ולכן כבר. בשלב התכנון יש לקחת את המידות גובה המדיוקות על מנת שלא . תהיהי מדרגה לעלות לדק.
במידה והשטח אינו מוכן ניתן לפתור גם את זה או באמצעות הוצאת. אדמה או פינוי הריצוף המונח שם.
במידה ויש ריצוף ואתם עדיין מעוניינים בדק בקו 0 ניתן להשתמש גם בארחי דק ואז . הגובה הכולל הינו 2 ס"מ לרוב.
אז למה באמת לבחור בנו ?. כחברת הדק שלכם
- צוותי התקנות מנוסים עם נסיון של מעל 10 שנים
- פריסה ארצית
- חומרי גלם מהטובים בשוק בדקים סינטטים ודקים מעץ
- שירות מספר 1
- וכמובן מחיר תחרותי
אם אתם מעוניינים בדק לחצר אנגלית או דק לפטיו פנו אלינו עוד היום ! take-deck